Djurmatberedning

Har du upplevt tillbakadragande av sällskapsdjur?

Det här är en ganska läskig sak. Husdjursmatminne är att väcka djurälskare att titta igen på maten de serverar sina husdjur. Vilka preparat för sällskapsdjur kan du ta för att ge ditt husdjur en hälsosam kost?

Husdjursägare oroar sig för hundarnas hälsa. Och det som vi oroar oss mest för är mat. Uttag av hundmat verkar förekomma oftare och det är anledningen till att husdjursägare är oroliga för beredning av husdjursfoder.

Kommer du ihåg en tid då hundar matades matrester och de fick ströva omkring på gårdar eller samhällen och människor eller grannar kan ha sönder någon av maten på sitt sätt? Ingen av dessa livsmedel har skadat dessa hundar.

Om ditt husdjur passerar slaktaren kan det finnas ett ben eller en köttbit till honom, om han passerar bageriet kan han få ett ägg och när han passerar en bonde som mjölkar sin mjölkko kan han få en spruta mjölk.

När jag hämtar en schäferhund tillåter mig en resa till livsmedelsbutiken att köpa kvarvarande ben och sticklingar av kött från köttdisken för att använda till hundmat. Om denna möjlighet öppnas för dig, bra!

För närvarande, i staden där jag bor, får livsmedelssår inte sälja dessa ben och rester.

Sedan kom kommersiell sällskapsdjurmat och vände husdjursägarnas huvuden med löftet om deras värdefulla hälsosamma recept för hundmat, utmärkt näring och bekvämlighet för husdjursägare till ett rimligt pris.

Oavsett var du får ditt kött för det höga proteininnehållet, eller torr eller konserverad kommersiell hundmat, kommer jag inte ihåg att jag hörde så mycket om sjuka hundar som vi gör idag. Och nuförtiden finns det massor av sällskapsdjur som överväger vilket orsakar larm för husdjursägare på grund av hundsjukdom. Och information om beredning av sällskapsdjur är nu tillgänglig för allmänheten.

Kommer du ihåg när tv-middagar och snabbmat först introducerades för människor att äta? Det fungerar som en tillfällig godis och är till nytta när du reser eller helt enkelt inte har tid att laga hemlagade måltider.

Börjar du uppmärksamma det faktum att vi nu i båda situationerna hör av djur och människor som blir sjuka av kommersiellt producerad mat? Vad är problemet?

En av ingredienserna som säkert kommer att orsaka problem är socker. För mycket socker i kosten för djur och människor. Nu hör vi mycket om övervikt, immunbristsjukdom, hjärt- och cirkulationssjukdomar och diabetes ökar. Hundar och människor upplever hälsoproblem som verkar vara relaterade till ingredienserna i vår kost. Förberedelse av husdjursfoder för husdjur blir en populär trend.

Var är den hälsosamma maten för oss och våra husdjur?

Varför finns det så många konserveringsmedel, kemikalier, färgämnen och ingrediensnamn att vi inte kan uttala att de läggs i mat?

Husdjursägare ifrågasätter ingredienserna i sällskapsdjurmat, både torra och konserverade, eftersom deras husdjur är sjuka. Om kommersiellt tillagad sällskapsdjur är så bra varför finns det så många hundmatskall och kattmatåterkallelser från husdjursfoderindustrin?

Du har läst eller hört talas om mänskliga fel på fabriken, eller fel tillsatser tillsatta i mat eller för hög dos av vissa vitaminer, fel ingredienser och förorenade ingredienser från utlandet.

Hitta förberedelser för sällskapsdjur om du är orolig för återkallande av husdjursmat och granska hundmatens hemligheter.