Livets överflöd Premium djurfoder, hur mycket älskar du dina husdjur?

En granskning från tredje part: Tar Life’s Abundance’s Premium Pet Foods verkligen kontroll?

Livets överflöd tog marknaden för naturliga sällskapsdjur till en helt ny nivå. De ställde frågan, “Vet du vad som finns i ditt husdjurs mat?” Det borde inte vara någon överraskning här egentligen. Marknaden för ekologiska sällskapsdjur är inte en marknad som aldrig tidigare har kunnat utnyttjas. Det är dock mycket nytt att marknadsföras med en affärsmodell för nätverksmarknadsföring. Människor inser långsamt att affärsmodellen Network Marketing visar sig vara en av de mest effektiva affärsmodellerna i världen helt enkelt på grund av kraften i mun -till -mun reklam.

Och det är vad Life’s Abundance tänker göra. Det vill säga få ut ordet om deras fantastiska alla naturliga djurfoder.

Det är inte förvånande hur mycket människor älskar sina husdjur. Från de små designerens husdjursbärare, till skrytfulla höga dollarhalsband, till och med anpassade husdjurshälsoplaner, människors husdjur är deras barn.

Minst sagt, folk är galen om sina husdjur. Om du har husdjur vet jag att du kan relatera.

De ber dig om mat; de sover i din säng; och du går inte till ända för att hjälpa dem när de är sjuka. Så borde det vara någon skillnad när det rätt mat för din hund gäller vad de äter? Människor behandlar sina husdjur som människor. Och om människor äter hälsosamt, är det vad de vill ha för sina husdjur-hälsosamt, helt naturligt premiumfoder för sällskapsdjur.
Life’s Abundance hävdar att deras husdjursfoder är bättre (så varför välja deras produkter?)

Life Abundances främsta sällskapsdjur är speciellt framtagna av veterinärer och tillverkas i en liknande process som många hela livsmedelsföretag använder för att skapa bästa möjliga mat. De använder en snabb tillagningsprocess vid låga temperaturer för att “bevara” näringsämnena i maten.

Bryr du dig verkligen om vad som finns i ditt husdjurs foder?

Jag har själv varit en tidigare hundägare och har alltid tittat på ingredienserna och kvaliteten på premiumfoder för sällskapsdjur. Jag vet att vissa människor kan tycka att det är galet för mig att ens bry mig. Men egentligen, hur mycket älskar du den där lurviga lilla grytan? När du gosar med den i sängen och den bara älskar dig villkorslöst, utan gräns, är det svårt att inte bry sig. Min hund blev faktiskt så sjuk av billiga livsmedel att hon bokstavligen skulle behöva vara i karantän i dagar tills det gick över. Stackare! Och stackars mig, lol … Tja, om jag ska vara ärlig tog min fru Tara hand om henne mestadels.

Det första jag letar efter är den första ingrediensen på ingredienslistan, och jag undviker malen majs så mycket som möjligt. Om du vill ha mindre avfall vill du göra detsamma. Husdjur smälter inte mat som består mest av majs så bra. Det är därför du vill leta efter mat som mest innehåller kött och vitaminer som lätt kan smälta, skapar mindre avfall och är det bästa för ditt husdjurs hälsa i allmänhet.

Vad finns i Life’s Abundances premiumfoder för sällskapsdjur?

Life’s Abundance sällskapsdjur är gjorda med de bästa ingredienserna, så låt oss se vad de är.

* En egen blandning av vitaminer och mineraler (dina husdjur kommer att älska dig för detta)
* Högkvalitativt protein från kycklingmjöl för starka muskler (tillräckligt starka för att låta dem göra det de gör bäst, arbeta på ett slumpmässigt ben eller gosedjur, galna små critters!)
* en antioxidant system med vitaminerna A, C och E (förbättra det immunsystemet)
* ett urval av näringsrika grönsaker och frukter (som sade att husdjur bara äta kött)
* Omega-3 fettsyror för frisk hud och en blank päls (ser vacker ut nu)
* Kalcium och fosfor för friska tänder och starka ben (friska ben och tänder är lika glada hundar och katter)
* Kostfiber för att bibehålla ett hälsosamt matsmältningssystem (tro mig, du VILL ha friska matsmältningsorgan … lol )

Så eftersom Life’s Abundance håller fast vid deras påstående använder de INTE konstgjorda smaker, konstgjorda färger, ingen majs eller majsgluten och vete eller vetegluten. Var säker på att dina lurviga små vänner äter bättre än de flesta människor. Låter tillräckligt bra för att jag ska äta … Jag skojar bara … jag är inte för hund- eller kattmat. Men egentligen äter de flesta skitmat jämfört med dessa lyckodjur.

En jämförelse av Life’s Abundance -produkter med andra märken

Så kom på jämförelse shoppare, jag vet att du jämför om du verkligen bryr dig. Tja, lika galen som människor är om sina husdjur, du vet vem du är.) (Du kanske letar efter den anpassade födelsedagstårtan med hundmat)

Du vet att du är galen om du gör det! Galen om din lurviga lilla vän.

Jag måste säga … Jag älskade mina husdjur, men jag tror aldrig att jag kommer att gå så långt.

Så tänk på det här, om du faktiskt tänker på vad de flesta äter (skitmat), hur tror du att livsmedelsregler för husdjur är? Uppenbarligen är de helt skrämmande! De flesta människor kan bry sig mindre om husdjur, vilket innebär att företag kommer att lägga i ingredienserna vad som helst för att maximera vinsten men är knappast fördelaktiga för katter och hundar.

Låt dig inte luras av all den smarta marknadsföringen och varumärket på nätet och TV. De flesta företags mål är att sälja dig på sina produkter med vilseledande information och hålla “hela” sanningen om deras ingredienser gömd så mycket som möjligt.

Husdjur behöver inte en bok med ingredienser. Det är den första röda flaggan. Tror du att djur äter alla dessa kemikalier i sin naturliga miljö? ALDRIG! Det är därför du bör undvika dem.

Livets överflöds premiumfoder för sällskapsdjur är formulerade av en av landets ledande holistiska veterinärer. Och skillnaden ligger i själva formeln som mäts med 8 distinkta egenskaper.

Enligt Life’s Abundance -webbplatsen finns det specifika näringskriterier för ditt husdjurs kost.

Här är de:

“För att ta hänsyn till din hunds unika kostbehov måste allt följande ingå i formeln: ett varierat utbud av högkvalitativa proteiner, friskt artspecifikt animaliskt fett; en garanterad mängd av antioxidanterna vitamin A, C och E; en garanterad mängd omega-3-fettsyror (för optimal nytta bör omega-3 vara vetenskapligt balanserad med omega-6-fettsyror); prebiotika; en garanterad mängd probiotika; en mängd grönsaker och frukt. Dessutom för att minimera hälsorisker, inga vete- eller vetegluten eller majs- eller majsglutenbaserade produkter bör presenteras. ”

Om du verkligen jämför dina sällskapsdjur innan du köper dem, är detta de specifika kriterier som är värda att jämföra. Kom igen, älskar du verkligen ditt husdjur eller inte? Om du villkorslöst gör som de gör dig, kommer du definitivt att överväga Life’s Abundances premiumfoder för sällskapsdjur.

Efter att ha granskat Life’s Abundances produkter blev jag imponerad. Det är definitivt högt upp på min lista för sällskapsdjur som bör övervägas. Jag rekommenderar starkt att du går till deras webbplats och köper några produkter direkt.

Läs också Hur man väljer rätt foder för din hund eller katt